Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 260 g de lait
- 30 g de levure boulangère fraîche
- 1000 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 9 œufs, dont 1 pour la dorure
- 2 c. à café de sel
- 150 g de sucre en poudre
- 400 g de beurre doux, coupé en morceaux, et un peu pour le moule
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2767 kJ / 662 kcal
- Protein
- 16.5 g
- Carbohydrates
- 71.5 g
- Fat
- 33.3 g
- Fibre
- 3.4 g
Alternative recipes
Galette briochée aux pépites de chocolat
4 Std. 50 Min
Brioche au chocolat
5 Std. 15 Min
Briochettes en éventail
3h 35min
Baguette tradition et baguette épi
5 Std. 15 Min
Gâche vendéenne
3h 20 min
Brioche à la fleur d'oranger
5h
Baguette viennoise au chocolat
2h 45min
Roulé brioché aux fruits confits
3h 10min
Brioche à la fleur d'oranger
5h
Mini savarins aux pêches
35min
Brioche à la confiture de rhubarbes
4 godz.
Brioche parisienne
24h