![La brioche familiale La brioche familiale](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c807d318-2f35-48c2-a7bf-93fa27a037aa/Derivates/ae617ddf-512a-4c51-b00b-a88bde12db8e.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 260 g de lait
- 30 g de levure boulangère fraîche
- 1000 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 9 œufs, dont 1 pour la dorure
- 2 c. à café de sel
- 150 g de sucre en poudre
- 400 g de beurre doux, coupé en morceaux, et un peu pour le moule
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2767 kJ / 662 kcal
- Protein
- 16.5 g
- Carbohydrates
- 71.5 g
- Fat
- 33.3 g
- Fibre
- 3.4 g
Alternative recipes
Pretzels
1h 15min
Brioche à la fleur d'oranger
5h
Briochettes en éventail
3h 35 min
Brioche au chocolat
5h 15min
Brioches fourrées au praliné
2u. 45min
Brioche à la fleur d'oranger
5h
Baguette viennoise au chocolat
2u. 45min
Pains au lait façon "tangzhong"
24 Std.
Brioche parisienne
24 Std.
Brioche légère au fromage blanc
4h
Brioche "super bonne"
3 Std.
Beignets au four
2 Std.