Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 260 g de lait
- 30 g de levure boulangère fraîche
- 1000 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 9 œufs, dont 1 pour la dorure
- 2 c. à café de sel
- 150 g de sucre en poudre
- 400 g de beurre doux, coupé en morceaux, et un peu pour le moule
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2767 kJ / 662 kcal
- Protein
- 16.5 g
- Carbohydrates
- 71.5 g
- Fat
- 33.3 g
- Fibre
- 3.4 g
Alternative recipes
Pain de mie
3 godz. 20 min
Brioche
8h
Brioche parisienne
24 Std.
Brioche "super bonne"
3 godz.
Brioche à la fleur d'oranger
5 godz.
Pain au lait
2 godz. 20 min
Les gaufres de la foire
3 godz.
Gâche vendéenne
3 godz. 20 min
Petits pains au lait au caramel
4h
Pain de mie moelleux
3h 25 min
Brioche à la fleur d'oranger
5 godz.
Baguette tradition et baguette épi
5 Std. 15 Min