Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
-
600
g Rehfleisch, ohne Haut und Sehnen
or 300 g Hirschfleisch, ohne Haut und Sehnen - 400 g Schweineleber
- 400 g fetter Speck
- 2 Brötchen, altbacken
- 250 g Milch
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 - 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Eier
- 15 - 20 g Cognac
- 3 TL Salz
- 2 TL Paprika edelsüß
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Majoran
- ¼ TL Salbei
- ¼ TL Thymian
- 1 Msp. Piment
- Nutrition
- per 1 Scheibe
- Calories
- 688 kJ / 164 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 3 g
- Fat
- 13 g
In Collections
Alternative recipes
Italienischer Hackbraten mit Basilikumcreme
1 godz. 10 min
Fleischbällchen in Kräutersauce
45 Min
Mangold in Cidre mit Pute
1h
Beschwipster Gockel
9 Std.
Lammbratwurst
3 godz. 30 min
Schweinefilet mit Bohnensalat
55min
Hähnchen-Ragout
45 Min
Rinderschmortopf
1 godz. 55 min
Schinkenbraten mit Süß-Saurer-Sauce
1 Std. 20 Min
Bachsaibling mit Haselnussmilch
26h
Hackbällchen mit Zitronensauce
45 Min
Forellen des Bischofs
35min