Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
-
600
g Rehfleisch, ohne Haut und Sehnen
or 300 g Hirschfleisch, ohne Haut und Sehnen - 400 g Schweineleber
- 400 g fetter Speck
- 2 Brötchen, altbacken
- 250 g Milch
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 - 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Eier
- 15 - 20 g Cognac
- 3 TL Salz
- 2 TL Paprika edelsüß
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Majoran
- ¼ TL Salbei
- ¼ TL Thymian
- 1 Msp. Piment
- Nutrition
- per 1 Scheibe
- Calories
- 688 kJ / 164 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 3 g
- Fat
- 13 g
In Collections
Alternative recipes
Chicorée mit Hackfleisch, Reis und Tomatensauce
1h
Balsamico-Schnitzel mit Kartoffeln und Fenchel
40min
Wacholdergulasch im Roggenbrötchen
2 godz. 40 min
Kreolischer Fisch
35 min
Gefüllte Tomaten
45min
Chicorée mit Schinken, Reis und Zitronensauce
50min
Hähnchen-Ragout
45min
Bandnudeln
55 min
Spinat-Brokkoli-Terrine
4h 45 min
Hackfleisch-Bratwurst-Pastete
1h 15min
Geflügelfrikadellen mit Mandelsauce
1 Std. 40 Min
Italienischer Hackbraten mit Basilikumcreme
1h 10min