Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 Zweige Rosmarin, frisch, abgezupft
- 450 g Mehl
- ½ TL Salz
- 20 g Olivenöl und etwas mehr zum Bearbeiten und Bestreichen
- 180 g Wasser, lauwarm
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 50 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft, halbiert
- 200 g Oliven, entsteint, abgetropft, halbiert
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 4621 kJ / 1105 kcal
- Protein
- 29 g
- Carbohydrates
- 168 g
- Fat
- 33 g
In Collections
Alternative recipes
Gewürzbaguettes
1h 35min
Mediterrane Baguettes
1h 30min
Fougasse mit Käse
2 godz. 35 min
Tomatenpesto
10min
Ciabatta
3h 45min
Dinkel-Kräuter-Kringel
2h
Vollkorn-Fladenbrot mit Tomaten
45min
Tomatenpaste
30min
Tomaten-Basilikum-Brot oder -Brötchen
1h 45min
Käsegebäck zu Wein
30min
Knoblauchbaguettes
2h
Mediterranes Baguette
15u.