Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Teig
- 420 g Wasser
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 1 EL Zucker
- 30 g Öl von den eingelegten Tomaten und etwas mehr zum Bestreichen
- 700 g Mehl
- 1 EL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 500 g Wasser
- 6 Eier
- 1 Bund Basilikum, abgezupft
- 300 g Emmentaler, in Stücken
- 200 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 150 g gekochter Schinken, in Würfeln (1 cm)
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1738 kJ / 415 kcal
- Protein
- 21 g
- Carbohydrates
- 47 g
- Fat
- 15 g
In Collections
Alternative recipes
Ei-Schinken-Muffins
1 Std.
Schinkenswirls
1 Std. 20 Min
Käsebrötchen
40 Min
Herzhaftes Osterei
1 Std. 30 Min
Vanillering
4 Std.
Kartoffel-Schinken-Hörnchen
1 Std.
Ei-Schinken-Muffins
45 Min
Fougasse mit Käse
2h 35 min
Ahle Worscht-Kräppel
1 Std. 10 Min
Kartoffel-Flammkuchen
1 Std. 30 Min
Hot-Dog-Faltenbrot
1 godz. 35 min
Laugenbrezeln
1 Std. 15 Min