Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 75 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 100 g Gruyère Käse, in Stücken
- 500 g Mehl
- 250 g Wasser, lauwarm
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 1 Prise Zucker
- 1 EL Kräuter der Provence
- 75 g Olivenöl
- 2 gestr. TL Salz
- 1 Eigelb
- 1 EL Wasser
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 5944 kJ / 1420 kcal
- Protein
- 46 g
- Carbohydrates
- 179 g
- Fat
- 59 g
- Fibre
- 11.5 g
Alternative recipes
Herzhaftes Osterei
1h 30min
Focaccia mit Zwiebeln
2h 20min
Ciabattabrötchen
1h 50min
Pizza auf ligurische Art
1h 50min
Gefüllte Focaccia mit Crescenza-Käse
1 Std. 45 Min
Fladenbrot Quattro Formaggi
40min
Astra-Schrippen
2h 50 min
Gefüllte Focaccia Quattro Formaggi
2 godz. 30 min
Mozzarella gefülltes Fladenbrot
45 min
Dille und Feta Fladenbrot
1 godz. 20 min
Brotkranz mit Eiern
2h 20min
Ciabattabrötchen
1 godz. 40 min