Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g Krevetten, roh, ungeschält, ganze, (nur Schale und Kopf, Fleisch beiseite legen)
- 1 Lauch, in Scheiben (3 cm)
- 25 g natives Olivenöl extra
- 800 g Wasser
- 150 g Mittelgrät vom Seeteufel
- 1 TL Salz
- 2 Stängel frische Petersilie
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1270 kJ / 304 kcal
- Protein
- 11.4 g
- Carbohydrates
- 5.5 g
- Fat
- 26.2 g
In Collections
Alternative recipes
Weisse Bohnen-Eintopf mit Fenchel und Salsiccia
55min
Pierogi mit Rindfleisch-Füllung
1h
Crevettencurry mit Topinambur
45min
Muscheln in Weissweinsud
35min
Blanquette de veau (Weisses Kalbsvoressen)
1 Std. 15 Min
Focaccia mit Sardellen
1 Std. 45 Min
Kalbsbraten mit Kräuterkruste und Kartoffelgemüse
3 Std.
Schoggi-Charlotte mit Banane
24h
Natillas
1h
In Salzkruste gebratene Dorade
35min
Miesmuscheln in scharfer Tomatensauce
45min
Komplettmenü: Linsen, Schweinefilet und Salat
2 Std. 40 Min