Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Base della torta
- 120 g di burro, morbido
- 120 g di farina bianca istantanea
- 120 g di zucchero grezzo di canna
- 80 g di cocco secco, grattugiato
Ripieno di caramello
- 790 g di latte condensato
- 120 g di burro, morbido
- 100 g di golden syrup (sciroppo di zucchero)
Copertura
- 150 g di cioccolato fondente, a pezzi (3-4 cm)
- 20 g di burro, morbido
- sale grosso, per spolverizzare
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 1203 kJ / 286 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 33 g
- Fat
- 15 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Minestra di patate dolci con spiedino di pollo
30min
Spatzel con straccetti di tacchino in salsa cremosa
45min
Treccia alla pancetta con germogli di cipolla
2 godz. 10 min
Pollo con riso alle zucchine e carote
45min
Birchermüesli
1h 10 min
Blanquette di vitello
1h 15min
Smoothie al mango
5 min
Tortiglioni al pollo e olive nere
35min
Cookies al cioccolato
No ratings
Pancakes dolci o salati
No ratings
Vellutata al peperone rosso e zenzero
50min
Flammkuchen vodese
1 Std. 30 Min