Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g di tonno in scatola, sott'olio
- 4 filetti di acciuga, sott'olio
- 300 g di ricotta fresca
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 666 kJ / 160 kcal
- Protein
- 15.7 g
- Carbohydrates
- 1.75 g
- Fat
- 10 g
In Collections
Alternative recipes
Insalata di verdura e frutta a crudo
10 Min
Bistecche di scamone con purè di cipolle stufate e salsa allo sherry
No ratings
Pesto alla genovese
10 Min
Purè di patate
45 Min
Albumi montati a neve
5 Min
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10 Min
Mousse di tonno
5 Min
Vitello tonnato
25h 30 min
Vellutata di sedano rapa e mela
30 Min
Torta salata con formaggio e porri
1 Std. 5 Min
Insalata di fagiolini con pancetta
40 Min
Mousse di prosciutto
10 Min