Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 foglio di gelatina, (1,9 g/foglio) e un recipiente di acqua fredda
- 150 g di cioccolato fondente, 70% di cacao, a pezzi
- 125 g di burro, a pezzi
- 50 g di zucchero
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di pepe lungo
- 1 chiodo di garofano
- 3 uova
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1151 kJ / 278 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 13 g
- Fat
- 23 g
- Fibre
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Biscotti al vin brûlé
2 Std. 40 Min
Dip di formaggio fresco ed erbe aromatiche
10 Min
Torta di mele americana
1 Std. 20 Min
Mini-amaretti
1 Std. 30 Min
Tri-tip di manzo con pannocchie e coste
No ratings
Menu: Lombata di maiale ripiena con purea di pastinache e patate e ciambellone ai mandarini
No ratings
Cake al limone sofficissimo
1 Std. 30 Min
Cake al limone
1 godz. 5 min
Focaccia alla farina di farro
No ratings
Succo disintossicante
No ratings
Biscotti milanesini
3 Std.
Muffins con gocce di cioccolato
1h