Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g di burro, + q.b. per gli stampi
- 75 g di farina, + q.b. per gli stampi
- 6 ciliegie fresche, denocciolate
- 40 g di liquore alla mandorla (tipo Amaretto)
- 145 g di cioccolato fondente, a pezzi
- 150 g di zucchero
- 3 uova
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2166 kJ / 519 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 51 g
- Fat
- 31 g
- Fibre
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Treccia della domenica in due varianti
2h 10 min
Condimento balsamico
No ratings
Marmellata di prugne per la dispensa
55 min
Vin brûlé bianco
20min
Curry di gamberetti con topinambur
45 min
Brunsli di Basilea
8h 40min
Alberello di cioccolato
10 Std.
Cookies al cioccolato
No ratings
Couscous all'arancia con salmone al vapore
35min
Crostata al rabarbaro
55 min
Mousse veloce al caffè
5min
Insalata di couscous
50 Min