Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 220 g di acqua a temperatura ambiente
- 1 cucchiaino di zucchero
-
20
g di lievito fresco sbriciolato
or 2 cucchiaini di lievito secco (8 g) - 1 cucchiaino di sale
- 400 g di farina
Farcitura
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva + q.b.
- 200 g di mozzarella a pezzi
- 250 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 2 - 3 pizzichi di sale (optional)
- 10 - 15 foglie di basilico fresco, a pezzi
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2544 kJ / 607 kcal
- Protein
- 20 g
- Carbohydrates
- 78 g
- Fat
- 24 g
- Fibre
- 4 g
Alternative recipes
Purea di patate
45min
Besciamella
15 min
Pizza Margherita
2 Std.
Purè di patate nature
55 min.
Risotto alla zucca
35 Min
Impasto per pizza
1h
Besciamella
15 min
Crostata di mele
1 Std. 15 Min
Frittata soffice alle patate
1 Std. 15 Min
Sformato alle verdure
45min
Pane paesano
3 Std.
Crostata di marmellata
1h 10min