Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 20 g di erbe aromatiche miste, fresche, le foglioline lavate ed asciugate (rosmarino, timo, origano...)
- 70 g di strutto
- 180 g di acqua
- 20 g di lievito fresco
- 500 g di farina manitoba
- 1 cucchiaino colmo di sale + q.b.
- 1 - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
- 100 g di Fontina, a pezzi (3-4 cm)
- 15 - 20 pomodori ciliegino, a metà
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1937 kJ / 463 kcal
- Protein
- 15 g
- Carbohydrates
- 67 g
- Fat
- 17 g
- Fibre
- 5 g
In Collections
Alternative recipes
Pane al latte
2 godz. 20 min
Pane rustico
2h
Danubio dolce
3 Std. 25 Min
panini al latte
2 Std. 5 Min
Pane al latte
2 godz. 20 min
Treccia della domenica in due varianti
2 godz. 10 min
Pizzette "Tricolore"
No ratings
Focaccia croccante
2 godz. 10 min
Pizzette al formaggio di capra
No ratings
Tortini al caramello
1h
Cracker di frumento al rosmarino
1h 15min
Panini allo yogurt con sesamo
1h 30min