Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Boden
- 20 g Butter, weich
- 300 g Möhren, in Stücken
- 125 g Zucker
- 1 Orange, Bio, 1 Streifen Schale (1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 6 Eier (Kl. M), getrennt
- 1 Prise Salz
- ¼ TL Zimt
- 50 g Marzipanrohmasse, in Stücken
- 300 g Mandeln, gemahlen
- 20 g Wasser, heiß
Füllung und Fertigstellung
- 155 g Zucker
- 1 Vanilleschote, in Stücken
- 250 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 1 Pck. Sahnesteif
- 400 g Doppelrahm-Frischkäse
- 200 g Wasser
- 1 EL Puderzucker
- 2 Möhren, lang (à ca. 80 g)
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1812 kJ / 432 kcal
- Protein
- 12 g
- Carbohydrates
- 24 g
- Fat
- 30 g
In Collections
Alternative recipes
Aprikosen-Tarte
4 Std.
Erdbeer-Pistazien-Tarte
4 Std.
Erdbeer-Tarte
7hod.
Apfel-Mandel-Cupcakes mit Karamellcreme
2h 30min
Himbeer-Swirl-Cheesecake
7 Std. 30 Min
Apfel-Mohn-Schichtkuchen
2 Std.
Butterkuchen mit Mohn
4 Std.
Möhren-Überraschungs-Muffins
2 Std.
Schwedische Mandeltorte mit Vanillecreme
4 Std.
Bananen-Schoko-Mousse-Kuchen
26hod.
Ricotta-Cheesecake mit Erdbeeren
2h 30min
Zitronen-Baiser-Tarte
2h 30min