Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte
- 260 g d'eau
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 25 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 ½ c. à café de sel
La garniture
- 100 g d'olives noires dénoyautées
- 100 g d'olives vertes dénoyautées
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 20 g d'eau
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1849 kJ / 442 kcal
- Protein
- 11 g
- Carbohydrates
- 65 g
- Fat
- 18 g
- Fibre
- 4 g
In Collections
Alternative recipes
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2h
Pissaladière
2 godz. 10 min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1h 50min
Focaccia des Pouilles
1h 10min
Focaccia aux tomates et à l'origan
2h 50min
Focaccia au romarin
2 Std. 20 Min
Focaccia au romarin et huile d'olive
3u. 15min
Focaccia au pecorino, au lard et crème d'artichaut
2 Std. 30 Min
Mini focaccias à l'origan
3h 40min
Fougasse aux olives
2h 50min
Focaccia aux olives
3 Std.
Focaccia au thym
3 Std.