Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 sachet de levure boulangère sèche
- 180 g d'eau
- 250 g de farine de blé
- 1 c. à café de sel, et 5 g à ajuster en fonction des goûts
- 50 g d'huile d'olive
- ½ c. à café d'ail en poudre
- 250 g de tomates cerise
- 1 pincée d'origan frais
- Nutrition
- per 100 g
- Calories
- 175.6 kJ / 42 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 6.1 g
- Fat
- 1.4 g
Alternative recipes
Focaccia aux olives
2h
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2h
Focaccia au romarin et tomates séchées
1h 50min
Pesto classique au basilic
10min
Gressins à la fleur de sel, bacon et thym
1u. 45min
Focaccia des Pouilles
1h 10min
Fougasse aux olives, tomates confites et scarmoza
2 godz. 45 min
Focaccia au romarin
2 Std. 20 Min
Focaccia au romarin et huile d'olive
3u. 15min
Mini focaccias à l'origan
3h 40min
Fougasse aux olives
2h 50min
Panisses marseillaises
3 Std.