Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Base della cheesecake
- 250 g di biscotti secchi
- 125 g di burro
Crema
- 100 g di zucchero
- 300 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 250 g di mascarpone
Ganache al cioccolato
- 300 g di cioccolato fondente a pezzi
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2870 kJ / 686 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Carbohydrates
- 48.4 g
- Fat
- 51.7 g
- Fibre
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Cheesecake al cocco
4 Std. 30 Min
Cheesecake allo yogurt e fragole
5u. 40min
Cheesecake al cioccolato
9 Std. 30 Min
Torta alle 3 mousse
5 Std. 30 Min
Crostata al tiramisù
3u. 15min
Torta fredda alla crema gianduia
50 Min
Cheesecake vaniglia e cioccolato
7h 35min
Cheesecake ai due cioccolati e fragole
10 Std. 45 Min
Cheesecake all'uva fragola
10 Std.
Cheesecake marmorizzata
8h 30min
Sbriciolata di biscotti alla crema gianduia e mascarpone
7h
Cheesecake pistacchio e caffè
7 Std. 30 Min