Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Crocchette di patate
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 500 g di acqua
- 1000 g di patate senza buccia, a fette (1 cm)
- 250 g di pangrattato
- 1 uovo intero
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 - 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
Frittura
- olio per frittura q.b.
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 2016 kJ / 482 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 35 g
- Fat
- 35 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Calzoni fritti napoletani
2 Std. 30 Min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3 Std. 20 Min
Calzone
2 Std. 50 Min
Focaccia alle melanzane
1hod. 50min
Calzoni vegetariani
1hod. 50min
Sfinci siciliani salati
3 Std. 30 Min
Polpette di melanzane
45 Min
Panzerotti alla romana
55 Min
Crocchette di melanzane
35 Min
Pizzo Salentino con la gialletta
3 Std. 30 Min
Crocchette di patate e speck
3 Std. 20 Min
Polpette di spinaci
35 Min