Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 3 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 500 g Hackfleisch, gemischt
- 1 Ei
- 30 g Paniermehl
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
- 200 g Feta, in Streifen (ca. 7 x 1 cm)
- 60 g rote Paprika, in Stücken
- 1 rote Chilischote, frisch, halbiert, entkernt
- 250 g Cherry-Tomaten
- 20 g Tomatenmark
- 50 g Zucker
- 1 Prise Cayenne-Pfeffer
- 1 TL schwarze Senfkörner
- 15 g Speisestärke
- 35 g Weißweinessig
- Öl zum Braten
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 924 kJ / 220 kcal
- Protein
- 13 g
- Carbohydrates
- 10 g
- Fat
- 14 g
- Fibre
- 0.7 g
In Collections
Alternative recipes
Albondigas mit feuriger Tomatensauce
40min
Cevapcici mit Djuvec-Reis
1h 10min
Speck-Kartoffel-Salat
3h
Tzatziki
20 min
Gyros-Frikadellen mit Zaziki
30 min
Meatball-Mafalde
45 min
Currywurst mit Sansibar Currysauce
30 min
Aioli à la Axel Henkel
10 min
Frikadellen und Chili-Käse-Kartoffeln aus dem Ofen
1h
Knoblauchcreme à la Ikors
10 min
Frikadellen
25min
Aioli, klassisch
10 min