Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Boden
- 400 g Mandeln
- 2 Zitronen, Bio, 2 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- Butter zum Einfetten
- 10 Eier (Kl. M), getrennt
- 1 Prise Salz
- 330 g Zucker
- 1 Vanilleschote, nur das Mark
Füllung & Fertigstellung
- 100 g Milch
- 900 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 8 Eigelb (Kl. M)
- 150 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 4 Blätter weiße Gelatine
- 1 Vanilleschote, nur das Mark
- 2 EL Speisestärke
- Wasser zum Einweichen
- 20 g Mandeln
- 250 g Himbeeren
- 250 g Brombeeren
- 1 TL Puderzucker
- 3 Stängel Minze, abgezupft
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 3218 kJ / 768 kcal
- Protein
- 13 g
- Carbohydrates
- 50 g
- Fat
- 55 g
In Collections
Alternative recipes
Mürbeteigplätzchen
2h 15min
Haselnuss-Schokoladen-Torte
13 godz.
Erdbeertorte
4h
Schokoladentorte
2h 15min
Schokoladenkuchen mit Schlagsahne
1 Std. 10 Min
Erdbeer-Brownies
2 Std. 30 Min
Beeren-Schicht-Torte
2h 15min
Kindergeburtstags-Muffins
1 Std. 50 Min
Party Cake
2h 10min
Schokoladentorte
4h
Schokoladen-Himbeer-Torte
5 Std. 30 Min
Triple Chocolate Cake
2 Std. 30 Min