Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Hefeklöße:
- 100 g Milch
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 30 g Zucker
- 270 g Mehl
- 1 Ei
- 30 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Prise Salz
- Zimt zum Bestreuen
Birnenkompott:
- 720 g Wasser
- 30 g Zucker
- 1 Zimtstange
- 650 g Birnen, klein, geschält, geviertelt
- 20 g Speisestärke
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2073 kJ / 495 kcal
- Protein
- 11 g
- Carbohydrates
- 90 g
- Fat
- 10 g
- Fibre
- 6.8 g
In Collections
Alternative recipes
Milchreis
1 Std.
Vanillepudding
25 Min
Götterspeise mit Obst
6 godz.
Vanillenudeln mit marinierten Früchten
25 Min
Spitzkohleintopf mit Bandnudeln
35 Min
Grießpudding
15min
Steckrüben mit Kartoffeln
40 Min
Eier in Petersiliensauce
1 Std.
Senfeier mit Kartoffeln
1 Std.
Fliederbeersuppe mit Grießklößchen
1 Std.
Senf-Kräuter-Eier mit Kartoffeln
1 Std.
Steckrübenpüree
45 Min