Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Hefeklöße:
- 100 g Milch
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 30 g Zucker
- 270 g Mehl
- 1 Ei
- 30 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Prise Salz
- Zimt zum Bestreuen
Birnenkompott:
- 720 g Wasser
- 30 g Zucker
- 1 Zimtstange
- 650 g Birnen, klein, geschält, geviertelt
- 20 g Speisestärke
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2073 kJ / 495 kcal
- Protein
- 11 g
- Carbohydrates
- 90 g
- Fat
- 10 g
- Fibre
- 6.8 g
In Collections
Alternative recipes
Süße Milchsuppe mit Himbeeren
25min
Steckrüben mit Kartoffeln
40 мин.
Steckrübenpüree
45 min
Warme Rhabarbersuppe mit Zimtklößchen
1h 15min
Westfälisches Blindhuhn (Nordrhein-Westfalen)
1 godz.
Hamburger braune Kuchen
72 Std.
Grießpudding
15min
Vanillenudeln mit marinierten Früchten
25min
Rote Grütze
30 min
Erdbeer-Heidelbeer-Grütze mit Holundersauce
4h
Fliederbeersuppe mit Grießklößchen
1 godz.
Steckrübeneintopf mit Wiener Würstchen
45 min