Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g di farina tipo 00
- 100 g di farina manitoba
- 70 - 90 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino raso di sale
- 30 g di gherigli di noci
- 20 g di mandorle tostate non salate
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1696.5 kJ / 405.5 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Carbohydrates
- 58.5 g
- Fat
- 14.9 g
- Fibre
- 3.5 g
In Collections
Alternative recipes
Filoncini alle olive e formaggio
1h 50min
Crackers classici
3h
Panini alle noci e mandorle (TM6)
1 Std. 15 Min
Pane alle olive
2h 20min
Panini venostani
3h
Ghirlanda di pane golosa
2h 45 min
Pagnotte alla curcuma e semi di girasole
3h 10min
Panini allo yogurt al mirtillo
3h 30min
Panini alle noci e curcuma
4 Std. 40 Min
Crackers al rosmarino
3h
Polka (pane francese)
5 Std.
Pane integrale ai semi vari
4h 10min