Devices & Accessories
Haselnuss-Kirsch-Muffins (zuckerfrei)
Prep. 15 min
Total 2 h
12 Stück
Ingredients
-
Eier getrennt4
-
100 g XylitErythrit100 g
-
Haselnüsse200 g
-
neutrales Öl70 g
-
Salz1 Prise
-
Backpulver1 ½ TL
-
Sauerkirschen ungezuckert, abgetropft150 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 Stück
Protein
5 g
Calories
817 kJ /
195 kcal
Fat
18 g
Fibre
1.4 g
Carbohydrates
3 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
So sweet!
11 Recipes
Germany
Germany
You might also like...
Low Carb Kokosmakronen
1 godz. 15 min
Protein-Cookies
30 min
Heidelbeer-Schnitten
35 min
Joghurt-Marmorkuchen (zuckerfrei)
3 godz. 20 min
Bananen-Muffins
50 min
Limetten-Quark-Torte (zuckerfrei)
4 godz. 45 min
Schoko-Kuchen
1 godz. 25 min
Mohnkuchen
1 godz. 30 min
Waldfrucht-Konfitüre mit Agar-Agar
20 min
Mandel-Kirsch-Kuchen
1 godz. 30 min
Käsekuchen mit Proteinpulver
3 godz. 30 min
Kichererbsen-Schokokuchen (zuckerfrei)
1 godz. 15 min