Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta frolla
- 50 g di zucchero
- 200 g di burro, a pezzi + q.b. per imburrare
- 370 g di farina + q.b. per il piano di lavoro
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
Ganache
- 250 g di cioccolato fondente, a pezzi (2 cm)
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
Glassa e decorazione
- 200 g di zucchero
- 25 g di acqua
- 15 gocce di colorante alimentare, verde
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 2942 kJ / 703 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 76 g
- Fat
- 40 g
In Collections
Alternative recipes
Treccia della domenica in due varianti
2h 10min
Treccia bernese
1h 45min
Corona dei Re Magi
2h 15 min
Insalata di pasta
35 dk
Tortine alle fragole
1h 15min
Vulcano al cioccolato
15min
Mousse al Toblerone®
3h 10min
Torta tirolese d'autunno
1h 20min
Insalata di sedano rapa e mele
10 Min
Omini di pasta (Grittibänze)
2h 10min
Maccheroni dell'alpigiano
45 min
Biscotti milanesini
3 godz.