Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pan di Spagna
- 4 albumi d'uovo
- 80 g di zucchero
- scorza d'arancia, di 1 arancia, preferibilmente Bio, finemente grattugiata
- 4 tuorli d'uovo
- 1 pizzico di sale
- 2 cucchiai di acqua, calda
- 80 g di farina
Ripieno
- 100 g di zucchero
- 200 g di cioccolato fondente, a pezzi
- 100 g di burro, morbido, a pezzi
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1938 kJ / 464 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 40 g
- Fat
- 30 g
In Collections
Alternative recipes
Panini del 1° Agosto
1 Std. 10 Min
Foresta nera
2 Std. 30 Min
Gnocchi di patate
1óra 30p
Vitello tonnato
25h 30min
Corona dei Re Magi
2óra 15p
Cantucci
1h 50 min
Tortine alle fragole
1óra 15p
Torta tiepida al cioccolato
1óra 15p
Torta tirolese d'autunno
1 Std. 20 Min
Cannoncini alla crema
3h
Torta alla panna
45p
Treccia bernese
1hod. 45min