Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pan di Spagna
- 4 albumi d'uovo
- 80 g di zucchero
- scorza d'arancia, di 1 arancia, preferibilmente Bio, finemente grattugiata
- 4 tuorli d'uovo
- 1 pizzico di sale
- 2 cucchiai di acqua, calda
- 80 g di farina
Ripieno
- 100 g di zucchero
- 200 g di cioccolato fondente, a pezzi
- 100 g di burro, morbido, a pezzi
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1938 kJ / 464 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 40 g
- Fat
- 30 g
In Collections
Alternative recipes
Biscotti al vin brûlé
2 Std. 40 Min
Chutney di pesche con curry
No ratings
Cake svizzera
15 Std.
Glassa al burro
5min
Glassa al cioccolato
20min
Risotto ai funghi con insalata di zucca
No ratings
Pasta choux
2h
Tiramisù
5u. 40min
Torta della nonna
4 Std.
Focaccia con acciughe
No ratings
Biscotti con confetti di cioccolato colorati_Emulator issue
1 Std.
Rotolo al limone
3 Std.