Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pan di Spagna
- 4 albumi d'uovo
- 80 g di zucchero
- scorza d'arancia, di 1 arancia, preferibilmente Bio, finemente grattugiata
- 4 tuorli d'uovo
- 1 pizzico di sale
- 2 cucchiai di acqua, calda
- 80 g di farina
Ripieno
- 100 g di zucchero
- 200 g di cioccolato fondente, a pezzi
- 100 g di burro, morbido, a pezzi
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1938 kJ / 464 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 40 g
- Fat
- 30 g
In Collections
Alternative recipes
Glassa al cioccolato
20 Min
Pasta Choux
2 Std.
Meringhe
2 Std.
Crema pasticcera
15 Min
Meringhe dell'Emmental
2 Std. 15 Min
Omini di pasta (Grittibänze)
2 godz. 10 min
Panini del 1° Agosto
1h 10 min
Torta al cioccolato con sorpresa
1h 10 min
Biscotti milanesini
3 Std.
Foresta nera
2h 30min
Torta soffice al cioccolato
1h 30min
Canestrelli
No ratings