Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pan di Spagna
- 4 albumi d'uovo
- 80 g di zucchero
- scorza d'arancia, di 1 arancia, preferibilmente Bio, finemente grattugiata
- 4 tuorli d'uovo
- 1 pizzico di sale
- 2 cucchiai di acqua, calda
- 80 g di farina
Ripieno
- 100 g di zucchero
- 200 g di cioccolato fondente, a pezzi
- 100 g di burro, morbido, a pezzi
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1938 kJ / 464 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 40 g
- Fat
- 30 g
In Collections
Alternative recipes
Delizia al cioccolato
40min
Baci di cioccolato e nocciole
1 Std. 25 Min
Cookies alle gocce di cioccolato
50min
Dolcetti al cocco e cioccolato
20 Min
Cannelloni spinaci e ricotta
1 Std. 30 Min
Sformato di pasta
50min
Biscotti al vin brûlé
2 Std. 40 Min
Glassa al cioccolato
20 Min
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Torta della nonna
4u.
Cheesecake con mirtilli e glassa al limone
3u. 10min
Tortini di quinoa con salsa ai lamponi
2 Std.