Grießschnitten mit Rhabarberkompott

Grießschnitten mit Rhabarberkompott

4.3 348 ratings
Prep. 30 min
Total 2 h
8 Portionen

Ingredients

Rhabarberkompott:
  • Wasser
    250 g
  • Speisestärke (15 g)
    1 EL
  • Vanillezucker, selbst gemacht (15 g)
    1 EL
  • Zucker
    90 g
  • Rhabarber geschält, in Stücken (1 cm)
    800 g
Grießschnitten:
  • Milch
    680 g
  • Weichweizengrieß
    160 g
  • Zucker
    30 g
  • Salz
    1 Prise
  • Ei
    1
  • Butter zum Braten
    70 g
  • Zimt-Zucker-Mischung zum Bestreuen
    40 g

Nutrition per 1 Portion

Calories 305 kcal / 1277 kJ
Protein 6.3 g
Fat 11.4 g
Carbohydrates 42.9 g
Fibre 3.9 g

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30-day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

Sign up for free More information


You might also like...