Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Rhabarberkompott:
- 250 g Wasser
- 1 EL Speisestärke (15 g)
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht (15 g)
- 90 g Zucker
- 800 g Rhabarber, geschält, in Stücken (1 cm)
Grießschnitten:
- 680 g Milch
- 160 g Weichweizengrieß
- 30 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 1 Ei
- 70 g Butter zum Braten
- 40 g Zimt-Zucker-Mischung zum Bestreuen
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1277 kJ / 305 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Carbohydrates
- 42.9 g
- Fat
- 11.4 g
- Fibre
- 3.9 g
Alternative recipes
Rhabarber-Erdbeer-Kompott
50 min
Grießschnitten mit Mohnzucker
2h
Polenta-Flammeri mit Zwetschgenröster
10hod.
Zwetschgenkompott mit Mohn-Milchreis
1 Std. 15 Min
Polentaecken mit Rhabarberkompott
3 Std. 40 Min
Overnight-Oats mit Mirabellenkompott
8 Std.
Rhabarber-Erdbeer-Kompott
30min
Rhabarber-Ingwer-Kompott
2h
Pflaumenkompott
20min
Kirschenmichel mit Vanillesauce
40 min
Vanillesauce für jeden Tag
10min
Rhabarberschmarrn
30min