Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Rhabarberkompott:
- 250 g Wasser
- 1 EL Speisestärke (15 g)
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht (15 g)
- 90 g Zucker
- 800 g Rhabarber, geschält, in Stücken (1 cm)
Grießschnitten:
- 680 g Milch
- 160 g Weichweizengrieß
- 30 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 1 Ei
- 70 g Butter zum Braten
- 40 g Zimt-Zucker-Mischung zum Bestreuen
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1277 kJ / 305 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Carbohydrates
- 42.9 g
- Fat
- 11.4 g
- Fibre
- 3.9 g
Alternative recipes
Pflaumenkompott
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Vanillesauce (Creme Anglaise)
15 Min
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Zwetschgenkompott mit Mohn-Milchreis
1 Std. 15 Min
Polenta-Flammeri mit Zwetschgenröster
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Grießbrei mit Kirschkompott
20 Min
Ofenschlupfer
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Kirschenmichel mit Vanillesauce
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Kirschenmichel
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Vanillesauce für jeden Tag
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Rhabarber-Erdbeer-Kompott
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Polentaecken mit Rhabarberkompott
3h 40 min