Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g Wasser
- ½ TL Salz und etwas mehr
- 500 g Kartoffeln, in Stücken
- 250 g Magerquark
- 100 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 50 g Zucker und etwas mehr zum Bestreuen
- 1 Ei
- Butterschmalz zum Braten
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 285 kJ / 68 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 11 g
- Fat
- 1 g
- Fibre
- 0.8 g
Alternative recipes
DDR - Soljanka
1h
Würzfleisch (Ragout fin)
1h
Knusperflocken
2 Std. 30 Min
Dresdner Eierschecke (Sachsen)
1h 30min
Lausitzer Hefeplinsen
1h 25min
Böhmische Knödel
1h
Senfeier
1h 5min
Soja-Hafer-Milch mit Hefeklößen zum Frühstück (燕麦豆浆加馒头)
5h 20 min
Warme Rhabarbersuppe mit Zimtklößchen
1h 15min
Eierschecke
6 Std. 30 Min
Senfeier mit Kartoffeln
1h
Soljanka
45min