Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Apfelkompott
- 500 g Äpfel (ca. 5 Äpfel), geschält, geachtelt und entkernt, in Stücken
- ½ Zitrone, Saft gepresst
- ½ TL Zimt, gemahlen
- 50 g Cranberrys, getrocknet
- 100 g Wasser
Grießpudding
-
100
g Weichweizengrieß
or Dinkelgrieß - 200 g Wasser
- 300 g Orangensaft, frisch gepresst
- 1 EL Zucker (optional)
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 200 - 250 g griechischer Joghurt (10% Fett)
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 866 kJ / 207 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 37 g
- Fat
- 4 g
- Saturated Fat
- 2 g
- Fibre
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Grießkoch mit Orangenfilets
20 min
Warmer Apfelstrudel-Smoothie
15 min
Mandelporridge
15 min
Lauwarmer Joghurtdrink
20 min
Zwetschkenkoch mit Schneenockerln
50 Min
Apfel-Topfen-Auflauf mit Kokos
1 godz. 15 min
Bratapfeldrink
15 min
Avocado-Schoko-Creme
5 min
Apfel-Birnen-Gewürz-Kompott
20 min
Heiße Banane
10 min
Grießauflauf mit Mohn und Kirschen
50 Min
Süße Polenta mit Zwetschkenmus
35 min