Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g di burro a pezzi + q.b.
- 50 g di farina + q.b.
- 1 dose di pasta frolla come da ricetta base
- 150 g di mandorle tostate
- 150 g di zucchero
- 2 uova
-
1
cucchiaino di zucchero vanigliato, fatto in casa
or ½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale - 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
- 250 g di confettura di albicocche (o gusto a piacere)
- 40 g di lamelle di mandorle, tostate (optional)
- Nutrition
- per 1 fette
- Calories
- 2498 kJ / 597 kcal
- Protein
- 10.2 g
- Carbohydrates
- 66.3 g
- Fat
- 34.1 g
- Fibre
- 3.6 g
In Collections
Alternative recipes
Pan Brioche
8 Std.
Torta di rose
2 Std.
Monte bianco
1h
Crostata alle mele
1h
Delizia al cioccolato
40 min
Trancetti cioccolatte
2 Std.
Torta di mele
1h
Torta marmorizzata
2 Std.
Torta soffice al cioccolato e pere
1h 10 min
Torta di ricotta
50 min
Torta alle albicocche con crumble
1 Std. 50 Min
Tarte brownies all'arancia di Luca Montersino
2h 30 min