Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 750 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di latte
- 100 - 150 g di zucchero, a piacere
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 15 g di gelatina in fogli, ammollata in 75 g di acqua fredda e strizzata
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2217 kJ / 530 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Carbohydrates
- 31.1 g
- Fat
- 44.3 g
Alternative recipes
Mousse al cioccolato
3h 30 min
Meringhe
2h
Coulis di fragole
20 Min
Crema inglese
15min
Panna cotta al caffè
4h 20 min
Crème caramel
3h 45 min
Crema catalana (di Luca Montersino)
25 min
Panna cotta ai mirtilli
6 godz. 30 min
Bavarese alle nocciole
7 Std.
Salsa al cioccolato
20 Min
Budino al cioccolato
6h 15min
Semifreddo alla crema al Whisky
5h 30min