Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g de lait demi-écrémé
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 250 g de farine de blé complet
- 250 g de farine de blé
- 40 g d'huile d'olive, et un peu pour badigeonner
- ½ c. à café de sel
- 70 g d'olives noires dénoyautées, coupées en morceaux
- 70 g d'olives vertes dénoyautées, coupées en morceaux
- 100 g de lardons
- Nutrition
- per 1 morceau/part
- Calories
- 2008 kJ / 477 kcal
- Protein
- 14 g
- Carbohydrates
- 59 g
- Fat
- 20 g
- Fibre
- 6 g
In Collections
Alternative recipes
Pâte à pizza
49 Std. 30 Min
Salade de carotte à la sauce yogourt (TM6)
10 dk
Müesli croustillant
No ratings
Pain artisanal (Betty) Métrique
4 godz. 35 min
Bretzels
1 Std. 50 Min
Spätzlis au fromage
1h 10min
Focaccia aromatisé aux flocons de sel de mer (TM5/6 Metric)
1sa 40 dk
Hummus (TM5/TM6 Metric)
10 dk
Tarte flambée au lard
40 dk
Petits pains burger (buns)
1 godz. 45 min
Pesto de basilic
10 dk
Panure
5 dk