Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g de lait demi-écrémé
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 250 g de farine de blé complet
- 250 g de farine de blé
- 40 g d'huile d'olive, et un peu pour badigeonner
- ½ c. à café de sel
- 70 g d'olives noires dénoyautées, coupées en morceaux
- 70 g d'olives vertes dénoyautées, coupées en morceaux
- 100 g de lardons
- Nutrition
- per 1 morceau/part
- Calories
- 2008 kJ / 477 kcal
- Protein
- 14 g
- Carbohydrates
- 59 g
- Fat
- 20 g
- Fibre
- 6 g
In Collections
Alternative recipes
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2h
Pain d'épice lucernois
55min
Pères Noël en pâte
2 godz. 10 min
Petits pains burger (buns)
1 Std. 45 Min
Bretzels
1 Std. 50 Min
Pain aux tomates et basilic
1 Std. 45 Min
Pâté aux pois chiches et à la carotte
15min
Sangria glacée (Majorque)
4 Std. 10 Min
Pain au lait
2 godz. 20 min
Focaccia au romarin
2h 30min
Bâtonnets aux noisettes
1 Std. 50 Min
Bouillon de légumes en poudre
5 godz.