Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Per quantità di panna comprese tra 200-300 g
- 200 - 300 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Per quantità di panna comprese tra 400-600 g
- 400 - 600 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- Nutrition
- per 100 g
- Calories
- 962.3 kJ / 230 kcal
- Protein
- 1.4 g
- Carbohydrates
- 1.9 g
- Fat
- 24.7 g
- Saturated Fat
- 15.3 g
- Fibre
- 0 g
- Sodium
- 25.3 mg
In Collections
Alternative recipes
Crema pasticcera
15min
Albumi montati a neve
5min
Tortino di cioccolato con cuore morbido
2h
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Zucchero a velo
5min
Ganache al cioccolato
12h 20min
Profiteroles
2h
Glassa al cioccolato
20min
Pasta di zucchero
1h 10min
Crema al burro al cacao
10 min
Tortine alla crema di latte (di Erica Liverani)
2h
Cioccolata calda
10 min