Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Per quantità di panna comprese tra 200-300 g
- 200 - 300 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Per quantità di panna comprese tra 400-600 g
- 400 - 600 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- Nutrition
- per 100 g
- Calories
- 962.3 kJ / 230 kcal
- Protein
- 1.4 g
- Carbohydrates
- 1.9 g
- Fat
- 24.7 g
- Saturated Fat
- 15.3 g
- Fibre
- 0 g
- Sodium
- 25.3 mg
In Collections
Alternative recipes
Crema al burro al cacao
10min
Crema pasticcera
15min
Glassa al cioccolato
20min
Zucchero a velo
5min
Pan di Spagna
1h 50 min.
Albumi montati a neve
5min
Glassa di zucchero
10min
Pasta di zucchero
1 Std. 10 Min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20min
Crema chantilly
35min
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25min
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20min