Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Basmati-Reis
- 1000 g Wasser
- 350 g Basmati-Reis (siehe Tipp)
- 1 TL Salz
Tarka und Fertigstellung
- 80 g Zwiebeln, geviertelt
- 25 g Ghee (siehe Tipp)
- 2 Zimtstangen
- 6 Kardamomkapseln
- 1 TL Kreuzkümmelsamen
- 1 TL Koriandersamen
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 481 kJ / 115 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 16 g
- Fat
- 5 g
In Collections
Alternative recipes
Vegane Gemüsebouillon Paste
1h
Linsen-Reis mit gebratenen Zwiebeln
45 min
Trenette mit Pesto
45 min
Bananen-Glace mit Erdnussbutter und Schokolade
8 Std. 10 Min
Gemüsesalat im Glas
20 min
Lammragout
50 Min
Mango-Joghurt-Glace
12h
Griechische Fleisch-Bällchen (Köfte)
1h 30min
Poulet-Reis, Gemüsesuppe und gedämpftes Ei
1 godz. 25 min
Lauch dünsten (200 g)
20 min
Forellen mit Gemüsereis
45 min
Himbeer-Orangen-Glacé
5 godz. 10 min