Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 20 g Öl
-
1
Knoblauchzehe
or 20 g Zwiebel, in Spalten - 250 g Rindfleisch, in Würfeln (3 cm), trocken getupft
- Nutrition
- per 250 g
- Calories
- 2096 kJ / 501 kcal
- Protein
- 54 g
- Carbohydrates
- 1 g
- Fat
- 32 g
- Saturated Fat
- 8 g
- Fibre
- 0.1 g
- Sodium
- 198 mg
In Collections
Alternative recipes
Rindfleischstreifen anbraten
15 Min
Schweinefleischstreifen anbraten
15 Min
Schweinefleischstreifen und Zwiebeln anbraten
15 Min
Rindfleischstreifen und Zwiebeln anbraten
15 Min
Putenfleischstreifen anbraten
15 Min
Chorizo anbraten
10 Min
Hähnchenfleischstreifen anbraten
15 Min
Pilze und Speckwürfel anbraten
20 Min
Hähnchenfleischwürfel anbraten
15 Min
Zwiebeln und Speckwürfel anbraten
15 Min
Rindfleischstreifen, Paprika und Zwiebeln anbraten
25 Min
Paprika und Zwiebeln anbraten
25 Min