Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 20 g Öl
-
1
Knoblauchzehe
or 20 g Zwiebel, in Spalten -
250
g Hähnchen-Oberschenkel, ohne Knochen und Haut, in Streifen (1,5 x 3-4 cm), trocken getupft
or 250 g Hähnchenbrustfilet, ohne Haut, in Streifen (1,5 x 3-4 cm), trocken getupft
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1022 kJ / 244 kcal
- Protein
- 18 g
- Carbohydrates
- 1 g
- Fat
- 20 g
- Saturated Fat
- 4 g
- Fibre
- 0.1 g
- Sodium
- 245 mg
In Collections
Alternative recipes
Rindfleischstreifen anbraten
15min
Putenfleischwürfel anbraten
15min
Schweinefleischstreifen anbraten
15min
Garnelen, Paprika und Chili anbraten
20 min
Schweinefleischstreifen und Zwiebeln anbraten
15min
Hähnchenfleischstreifen und Speckwürfel anbraten
15min
Rindfleischstreifen und Zwiebeln anbraten
15min
Putenfleischstreifen anbraten
15min
Schweinefleischwürfel anbraten
15min
Hähnchenfleischwürfel anbraten
15min
Garnelen anbraten
15min
Rindfleischstreifen, Paprika und Zwiebeln anbraten
25 min