Veganer Kirsch-Käsekuchen

Veganer Kirsch-Käsekuchen

3.7 323 ratings
Prep. 10 min
Total 5 h
8 Stücke

Ingredients

  • Cashewkerne ungeröstet
    200 g
  • Wasser zum Einweichen
  • Mandeln, blanchiert
    150 g
  • Datteln, entsteint (getrocknete Datteln oder Medjool-Datteln)
    125 g
  • Kokosöl
    60 g
  • Kokosmilch
    130 g
  • Zitronensaft
    25 g
  • Agavendicksaft
    70 g
  • Vanilleextrakt
    1 EL
  • Kirschen frisch, entsteint (siehe Tipp)
    130 g

Nutrition per 1 Stück

Calories 428 kcal / 1793 kJ
Protein 9 g
Fat 32 g
Carbohydrates 32 g
Fibre 4.2 g
Saturated Fat 12.3 g

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30-day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

Sign up for free More information


You might also like...