Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 40 g di latte intero
- 50 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 4 g di gelatina in fogli, ammollata per 10 minuti in acqua fredda e strizzata
- acqua, Cognac o altro liquore a piacere q.b.
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2301 kJ / 550 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Carbohydrates
- 31.3 g
- Fat
- 44.4 g
In Collections
Alternative recipes
Panna cotta con salsa al caramello
6h 20min
Tiramisù scomposto
30 Min
Coulis di fragole
20 Min
Panna cotta
6 Std. 30 Min
Caramello liquido
35 Min
Panna cotta al caffè
4h 20min
Spumoso alla ricotta con salsa alle fragole
20 Min
Topping al cioccolato
25min
Semifreddo yogurt greco e salsa alle fragole
9h
Bavarese al cioccolato bianco con coulis di fragole
5 Std. 30 Min
Panna cotta al pistacchio e salsa al cioccolato bianco
4h 20min
Panna cotta con coulis di albicocche
6 Std. 15 Min