Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 125 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di latte
- 10 g di lievito di birra fresco
- 3 uova
- 280 g di farina manitoba
- 50 g di burro fuso
- 5 g di sale
- 50 di Gruviera a cubetti
- 20 g di Gruviera a cubetti
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 1208.6 kJ / 288.9 kcal
- Protein
- 14.3 g
- Carbohydrates
- 27.6 g
- Fat
- 14.2 g
- Saturated Fat
- 8.3 g
- Fibre
- 0.8 g
- Sodium
- 398.7 mg
Alternative recipes
Pizza di Pasqua
3sa
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50 menit
Pizza di pasqua dolce
3sa
Torcolo di San Costanzo
5h 30min
Maritozzo romano
11 godz.
Ciaramicola
1j
Ciambellone alla frutta secca
55 Min
Torta al testo
1j
Tozzetti
1j 30 menit
Ciambelline al vino rosso passito
1j
Crescia al formaggio
3h 10min
Ciambelline al vino rosso
1j