Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Teig
- 125 g Butter, in Würfeln, und etwas mehr zum Einfetten
- 200 g Mehl und etwas mehr zum Ausstreuen
- 1 Prise Salz
- 50 g Wasser
- 200 g Cashewkerne
Karamell-Füllung
- 250 g brauner Zucker
- 70 g Sahne
- 30 g Wasser
- 1 TL Zitronensaft
- 30 g Butter, kalt, in einem Stück (ca. 6 x 4 x 1 cm)
- 180 g Schmand
- ¼ TL Salz
Topping und Fertigstellung
- 4 - 5 Bananen, längs halbiert
- 350 g Sahne
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 2 Pck. Sahnesteif
- 150 g Schmand
- 100 g Zartbitter-Schokolade, in Stücken
- 25 g Kokosfett
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1894 kJ / 452 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 39 g
- Fat
- 30 g
- Fibre
- 1.9 g
Alternative recipes
Apfelkuchen mit Baiser und Streuseln (Jabłecznik)
1 Std. 30 Min
Bananen-Espresso-Sahne-Torte
27 Std.
Apfel-Schnecken
4 godz.
Beeren-Brownies-Trifle
4 Std. 50 Min
Bananen-Tarte-Tatin
50 Min
Trifle mit Karamellcreme
3 godz. 30 min
Himbeer-Kokos-Schnitten
4 godz.
Eclairs mit Blaubeerfüllung
2h 30min
Quitten-Karamell-Kuchen mit Walnüssen
1 Std. 30 Min
Nuss-Karamell-Creme-Torte
12h
Erdnuss-Karamell-Tarte
3h 10min
Dinkel-Vanille-Schnecken
6 Std. 30 Min