Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 455 g de chocolat, coupé en carré (1 cm) séparé 170 g + 285 g
- 60 g de beurre doux non salé, coupée en cubes
- 140 g cassonade
- 2 œufs
- 1 c. à thé d'extrait naturel de vanille
- 60 g de cacao en poudre non sucré
- 100 g de farine blanche
- 1 c. à thé de levure chimique
- ¼ c. à thé de sel
- 10 guimauves, coupées en deux dans le sens de la longueur
- Nutrition
- per 1 morceau
- Calories
- 870 kJ / 208 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 30 g
- Fat
- 9 g
- Saturated Fat
- 5 g
- Fibre
- 3 g
- Sodium
- 61 mg
Alternative recipes
Pain au lait (TM5/6 Metric)
2 Std. 20 Min
Pain blanc de Terre-Neuve et toutons (pains frits)
4ωρ. 40 λεπτ.
Pain artisanal (Betty) Métrique
4 godz. 35 min
Limonade maison (TM5/6 Metric)
10min
Tarte aux pacanes à l'érable
1 Std. 15 Min
Sorbet aux fruits (TM6 Metric)
5min
Pâte à pizza (TM5/6 Metric)
1 Std.
Biscuits chocolatés au beurre
1 Std.
Pâté chinois
1 Std. 30 Min
Antonio Bachour: Bagatelle Red Velvet aux framboises (métrique)
2h 55min
Cari de Poulet Parfumé (Métrique)
1 Std.
Beurre de culture
12h 15min