Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Mantı-Teig
- 250 g Mehl
- 1 TL Salz
- 1 Ei
- 100 g Wasser
Joghurtsauce
- 3 Stängel Minze, abgezupft
- 2 Stängel Dill, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 250 g Joghurt, 3,5% Fett
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
Füllung und Fertigstellung
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 120 g Feta
- 1 Eigelb
- Öl zum Einfetten
- Mehl zum Bemehlen
- 500 g Wasser
- 50 g Butter
- 40 g Biber Salçası (Paprikamark)
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2037 kJ / 487 kcal
- Protein
- 17 g
- Carbohydrates
- 50 g
- Fat
- 24 g
- Fibre
- 2.7 g
In Collections
Alternative recipes
Pide mit Spinatfüllung
1h 15min
Wareniki mit Quark-Kirsch-Füllung
2 Std.
California Roll (Inside-out-Sushi)
1h 15min
Nudelsäckchen mit Joghurtsauce - Mantı
1 Std. 45 Min
Gözleme mit Feta
1h
St. Petersburg - Joschiki
2 Std. 55 Min
Piroschki mit Möhren-Füllung
4h 10min
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2 Std.
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1 Std. 45 Min
Kreppel
1h
Tschebureki
1h 20min
Nudeltaschen mit Kartoffelfüllung
1 Std. 40 Min