Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 170 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
-
2
EL Paniermehl zum Ausstreuen
or 2 EL Weizenmehl zum Ausstreuen - 25 g Buchweizen
- 100 g Zartbitter-Schokolade, in Stücken
- 150 g Zucker
- ½ TL Salz
- 3 Eier
- 250 g Mehl
- 10 g Backpulver
- 20 g Milch
- Meersalzflocken zum Bestreuen
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1272 kJ / 304 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 35 g
- Fat
- 16 g
- Saturated Fat
- 10 g
- Fibre
- 1.8 g
- Sodium
- 169 mg
In Collections
Alternative recipes
Passionsfruchtkuchen
40 Min
Kirschpfannkuchen vom Backblech
40 Min
Grießplätzchen in Zuckersirup (İrmik Tatlısı)
1h 30min
Joghurtkuchen mit Ras el Hanout
1h 15min
Banana Bread mit Proteinpulver
2h
Mandel-Kirsch-Kuchen
1h 30min
Joghurt-Marmorkuchen (zuckerfrei)
3h 20min
Protein-Waffeln
20 Min
Marmor-Schoko-Kuchen aus dem Varoma
1h 30min
Klassischer Käsekuchen
4 godz.
Schneller Apfel-Kastenkuchen
1h 30min
Klassischer Marmorkuchen
1 Std. 50 Min