Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 6 Eier (Größe M) mit weißer Schale, kalt
- Essig
- 20 g Zwiebelschalen, rot
- Wasser, zum Befüllen bis zur 1 l-Marke
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 258 kJ / 61.7 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Carbohydrates
- 0.3 g
- Fat
- 4.2 g
- Saturated Fat
- 1.3 g
- Fibre
- 0 g
- Sodium
- 61 mg
In Collections
Alternative recipes
Cremespinat mit Erdäpfeln und pochiertem Ei
50min
Ostereier grün gefärbt
55 Min
Ostereier gelb gefärbt
55 Min
Ostereier rot-braun gefärbt
55 Min
Ostereier hellblau gefärbt
55 Min
Marillenkompott mit Lavendel und Pistazien
2 Std. 30 Min
Bunte Ostereier - gelb, blau
2h 40min
Glasierte Babykarotten
25min
Gemüseplatte mit Petersilien-Zitronensauce
50min
Zitronenmelissesirup
5h 10min
Buchweizenblinis mit Oberskren und Forellenkaviar
1 Std. 25 Min
Kräutertopfen
15 Min