Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 10 g Öl
- 250 g Rinderhackfleisch
- Salz zum Kochen
- Wasser zum Kochen
- 200 g Zucchini, in Würfeln (2 cm)
- 200 g passierte Tomaten, aus der Dose
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Zucker
- 250 g Tortellini, Sorte nach Geschmack
- 125 g Mini-Mozzarella-Kugeln, halbiert
- Petersilie zum Bestreuen
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 3704 kJ / 885 kcal
- Protein
- 49 g
- Carbohydrates
- 61 g
- Fat
- 50 g
- Fibre
- 4.2 g
In Collections
Alternative recipes
Makkaroni mit Fleischbällchen und Tomaten-Oliven-Sauce
40 Min
Family-Topf
35min
Feta-Nudeln
30 min
One-Pot-Hähnchen-Pasta
35min
Gyros-Tortellini-Salat
35min
Tex-Mex-Nudeln
30 min
Makkaroni mit Paprika-Frischkäse-Sauce
25 min
Wikinger-Nudel-Topf
35min
Hähnchen in Zwiebel-Senfsauce
30 min
Schinken-Hack-Röllchen mit Nudeln
45 min
Cremig-bunter Gnocchitopf mit Salamistreifen
30 min
Paprika-Sahne-Hähnchen mit Penne
30 min