Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 140 g Zwiebeln, halbiert
- 700 g Kartoffeln, in Stücken
- 3 Eier
- 2 EL Olivenöl und mehr zum Braten
- 1 EL Essig
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- 1 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 1 TL Minze, getrocknet
- 50 g Paniermehl
- 1000 g Hackfleisch, gemischt
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1396 kJ / 334 kcal
- Protein
- 30 g
- Carbohydrates
- 21 g
- Fat
- 13 g
In Collections
Alternative recipes
Frauenschenkel-Köfte - Kadınbudu Köfte
50 Min
Köfte Adana-Art mit Zwiebelsalat - Adana Köfte ve Soğan Salatası
35 min
Joghurtkuchen - Yoğurt Tatlısı
2 Std.
Yufka-Taschen aus der Pfanne - Gözleme
1h 20min
Auberginenschiffchen mit Hackfleisch - Karnıyarık
1 godz.
Rivani (Orangen-Grieß-Kuchen)
1h 15min
Lammgulasch mit Paprika - Tas Kebap
1 godz. 10 min
Kleine Köfte in Brühe - Sulu Köfte
1 godz.
Butterreis mit Fadennudeln - Şehriyeli Pirinç Pilavı
50 Min
Weinblätter mit Rinderhack und Zitronensauce - Limon Soslu Etli Sarma
2 Std.
Ofen-Milchreis - Fırında Sütlaç
3h 15min
Poğaça - türkische Teigtaschen
2 godz. 40 min