Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g Gouda oder Kaşar-Käse, in Stücken
-
60
g Pastırma
or 60 g Bündnerfleisch - 100 g Spitzpaprika, rot oder grün, in Stücken
- 80 g Tomaten, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 1 TL Salz
- ½ TL Chiliflocken (Pul Biber)
- 400 g Yufkateig in dreieckigen Blättern (24 Stück)
- 100 g Milch zum Bestreichen
- Öl zum Braten
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 457 kJ / 109 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 11 g
- Fat
- 6 g
- Fibre
- 0.5 g
In Collections
Alternative recipes
Porreeschnitten - Pırasalı Tepsi Böreği
1h
Frauenschenkel-Köfte - Kadınbudu Köfte
50 min
Yufka-Taschen aus der Pfanne - Gözleme
1h 20 min
Bulgur-Tarte mit Hack-Walnuss-Füllung - Sini Köftesi
1h 15 min
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1h
Schafskäsetaschen
2u. 50min
Teigschiffchen mit Rinderhack - Etli Pide
1h
Pide mit Spinatfüllung
1h 15 min
Poca (türkische Hörnchen)
2 Std. 10 Min
Börek vom Backblech - Tepsi Böreği
1h
Schnecken mit Schafskäsefüllung - Peynirli Poğaça
1h 10 min
Schwarzmeer-Fondue - Muhlama
20min