Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Blondie-Teig
- 100 g Zartbitter-Schokolade, in Stücken
- 100 g weiße Schokolade, in Stücken
- 110 g Butter, weich, in Stücken
- 1 Ei
- 40 g Zucker
- 10 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 50 g Rohrohrzucker
- 100 g Mehl
- 1 TL Backpulver
- 1 Prise Salz
Brownie-Teig und Fertigstellung
- 100 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 70 g Rohrohrzucker
- 60 g Zucker
- 35 g Zuckerrübensirup
- 100 g Mehl und etwas mehr zum Ausstreuen
- 15 g Kakao
- 2 Eier
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1197 kJ / 287 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 33 g
- Fat
- 16 g
- Saturated Fat
- 10 g
- Fibre
- 1.4 g
- Sodium
- 53 mg
In Collections
Alternative recipes
Schokoladenmuffins
45min
Zitronenkuchen
4 godz.
Schwarz-Weiße-Muffins
1h
Schoko-Nuss-Kuchen
1h 30min
Schokoladen-Cookies mit Schokostückchen
3 Std.
Schokoladenkuchen
1h 25 phút
Triple-Chocolate-Muffins
50 Min
Schoko-Reste-Kuchen
1 godz. 10 min
Zitronen-Joghurt-Muffins
1h 45min
Fußball-Schokokuchen
1h 30min
Schokoladen-Marshmallow-Kuchen
3 Std.
Klassischer Marmorkuchen
1 Std. 50 Min