Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 75 g Rosinen
-
4
EL Rum
or 4 EL Orangensaft, frisch gepresst - 1 Bio-Orange
- 150 g Zucker, fein
- 200 g Milch
- 25 g frische Germ, zerbröselt
- 75 g Butter, weich, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 1 TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht, (siehe Tipp)
- 525 g Weizenmehl, glatt
- 1 Ei (Größe M)
- 2 Eidotter (Größe M)
- 150 g Manner Orangen Herzen
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 980 kJ / 234 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 25 g
- Fat
- 12 g
- Saturated Fat
- 5 g
- Fibre
- 14.7 g
- Sodium
- 38 mg
In Collections
Alternative recipes
Apfelkuchen mit Weinteig
1h 15min
Kabeljau nach Lagareiro Art mit Kohl-Bohnen-Brösel
1h
Ribisel-Pavlova
2h 50min
Mohnblume
2 godz. 20 min
Gefüllter Tintenfisch sous-vide mit Parmesan-Safransauce
1h
Heidelbeerschnecken
2h 30min
Buchteln mit Powidl
2 godz. 20 min
Nusspotize
2 godz. 20 min
Huhn à la Toskana mit Polenta
1h 5 min
Hühnerleberschnitten
25 min
Schokomousse-Biskuitroulade
2h 30min
Kärntner Reindling mit Vanillepudding
2 godz. 45 min