Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Füllung - Weintraubengelee
- 1250 g rote Weintrauben, kernlos
- 360 g Gelierzucker 2:1
- 1 TL Zitronensaft, frisch gepresst
Kärntner Had’nkeks und Fertigstellung
- 250 g Buchweizen, etwas mehr Buchweizen-Mehl zum Bemehlen (siehe Tipp)
- 60 g Mandeln
- 60 g Kristallzucker
- 1 Ei (Größe M)
- 175 g Butter, in Stücken, kalt
- Buchweizen-Mehl, zum Bemehlen
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 663 kJ / 158 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 23.7 g
- Fat
- 6 g
- Saturated Fat
- 3 g
- Fibre
- 3.2 g
- Sodium
- 5 mg
In Collections
Alternative recipes
Husarenkrapferl
1j
Gefüllte Lebkuchen
11 godz. 30 min
Schneller Gemüsesuppentopf
40 min
Vanillezucker
72 Std.
Apfelbrot mit Dörrfrüchten
4 Std.
Traubengelee
1j
Osterpinze
2j 30 menit
Kokosbusserl
25u.
Omas Hausfreunde
45 Min
Omas Apfelkompott
20 min
Orangenmarmelade "Die Englische"
1h 10 min
Zwetschkenröster
1j 30 menit