Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 220 g Rohrohrzucker
- 50 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 150 g Sherry
- 1000 g frische Feigen
-
500
g frische Zwetschken
or 500 g frische Pflaumen - 40 - 60 g Zitronensaft, frisch gepresst
- Nutrition
- per 1 Schraubglas
- Calories
- 1115 kJ / 266 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 56 g
- Fat
- 1 g
- Fibre
- 4 g
In Collections
Alternative recipes
Traubengelee
1h
Orangenmarmelade "Die Englische"
1h 10 min
Omas Apfelkompott
20 min
Feigensenf
55 min
Pfirsichmarmelade mit Banane und Thymian
1h
Rotweinzwetschken mit Ingwer und Haselnüssen
1h 25 min
Birnen- und Apfelkompott (XXL)
3h
Quittenmus
1 Std. 45 Min
Pfirsich-Curry-Chutney
1h
Omas Apfelkompott mit Honig
20 min
Zwetschken-Mohn-Marmelade mit Rum
55 min
Rote Rüben Suppe mit Wasabi-Nockerl
1h