Caprese-Baguette
TM6 TM5

Caprese-Baguette

4.6 (116 ratings)

Ingredients

  • 50 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
  • 250 g Wasser
  • 10 g frische Hefe
  • 370 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
  • 1 TL Salz
  • 1 TL Basilikum, getrocknet
  • 1 TL Oregano, getrocknet
  • 2 Tomaten, mittelgroß
  • 125 g Mozzarella, abgetropft
  • 80 g Basilikum-Pesto (siehe Tipp)
  • 1 Bund Basilikum, abgezupft

Nutrition
per 1 Portion
Calories
2021 kJ / 483 kcal
Protein
22 g
Carbohydrates
79 g
Fat
9 g
Saturated Fat
4 g
Fibre
5.6 g
Sodium
818 mg

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes